TILDELING AF RAMMEAFTALE FOR NYBYG MED KAB

2017_10_02_NIGHTFRONT.jpg

WE har sammen med Mangor & Nagel fået tildelt rammeaftalen med boligorganisationerne i KAB-fællesskabet og skal være med til at forme organisationernes nybyggerier i de kommende 4 år.

 Stiftet i 1920 er KAB én af Danmarks ældste samt den største administrationsorganisation med over 60.000 lejemål under vingerne. Og der kommer flere til løbende. At få tildelt rammeaftalen for nybyg er derfor noget helt særligt:

”I KAB-fællesskabet er der visionære og handlekraftige bygherrer. De er kendt i branchen for at opføre nogen af Danmarks mest banebrydende almene boliger. Det kan f.eks. være at der indtænkes innovative fællesfaciliteter af høj kvalitet, en blandet beboersammensætning eller offentlige funktioner i byggeriet. Og deres fokus på nyskabelse, synergier og stærke fællesskaber er et, vi ser os selv i og som vi brænder for. Så vi glæder os til samarbejdet!” udtaler Marc Jay, partner hos WE architecture.

En vigtig milepæl

Både WE og Mangor og Nagel har arbejdet sammen med boligorganisationer i KAB-fællesskabet på både renoveringer og nybyg igennem de seneste år. Det kommende samarbejde med KAB og boligorganisationerne markerer for begge derfor en ny og vigtig milepæl:

”I Danmark har vi har vi en helt fantastisk tradition for at bygge almene boliger, hvor det historisk set har været nogle af de bedste danske arkitekter, som har tegnet kvalitetsboliger for alle – uanset indkomst og social status. Og det forpligter! Som team vil vi være med til fortsat at bygge smukke kvalitetsboliger til almindelige mennesker med en almindelig indtægt og vi glæder os rigtig meget over at skulle gøre dette i samarbejde med boligorganisationer i KAB-fællesskabet!” , fortæller Bente Andersen, administrerende direktør hos Mangor & Nagel, begejstret.

 Et velfungerende og afprøvet samarbejde

WE og Mangor & Nagel har arbejdet succesfuldt sammen på mange andre projekter, og samarbejdet mellem de to tegnestuer er en meget bevidst konstellation af to forskellige typer arkitektvirksomheder:

”Sat på spidsen kan man sige, at vi kombinerer en årelang erfaring med alment byggeri med en mere nyetableret tegnestue – dét sammenspil giver sindssygt meget i den kreative proces og frem mod, at de nye byggerier står klar til beboerne”, fortæller Claus Smed Søndergaard, kreativ chef hos Mangor & Nagel.

Visualiseringen er af fra et tidligere samarbejde med KAB på Bekkergårdsvænge. Se mere om projektet samt lignende boligprojekter HER

WE Architecture