Er du vores nye kollega?

Face.jpg

Er du vant til at stå i spidsen for projekter, og har lyst til at blive en del af en dynamisk, kreativ og uformel tegnestue i hjertet af København? Og har du indgående kendskab til alle byggeriets faser? Så er du måske vores nye kollega.

WE architecture er en ung og idérig tegnestue, der igennem en årrække har oplevet stabil vækst i vores opgaveindtag. Vi har lige nu travlt med at løse en bred variation af spændende opgaver for både private og offentlige bygherre, der spænder fra nybyggeri til transformation, fra bygninger til helhedsplaner og fra boliger, til kultur-, uddannelses- og erhvervsbyggerier. Derfor søger vi en kollega, som kan være med til at føre projekterne ud i livet ved at varetage projekters gennemførelse, og sørge for fremdrift og fokus igennem alle projekteringsfaserne.

Om stillingen

Som projekt- og projekteringsleder varetager du projekter selvstændigt med støtte og sparring fra tegnestuens øvrige faste medarbejdere, herunder de to partnere. Du driver flere projekter samtidigt og sikrer kontinuerlig fremdrift, imens du bevarer overblikket over leverancer, ressourcer, tid og kvalitet. Du varetager kommunikationen med bygherre og samarbejdspartnere selvstændigt og er derigennem en afgørende repræsentant for tegnestuen udadtil.

Med erfaring og byggeteknisk indsigt og kendskab til byggeriets faser (ABR- og YBL18), rådgiver du bygherre og afstemmer sideløbende projektet internt med både partnere og sagsarkitekter samt eksternt med ingeniører og andre samarbejdspartnere. Du trives i en alsidig arbejdsdag, hvor du nogle gange måske selv forestår projekteringen af mindre projekter og andre gange indgår på større hold som overordnet projekt- eller projekteringsleder, med flere sagsarkitekter og konstruktører under dig.

Om dig

  • Du har gerne 10+ års erfaring som projektleder

  • Du kender alle byggeriets faser indgående (ABR og YBL18) og er bygge teknisk velbevandret

  • Du har erfaring i at lede flere projekter ad gangen

  • Du styrer økonomi, tidsplanlægning og ressourcer med sikker hånd igennem byggeriets forskellige faser

  • Du er en stærk kommunikatør både mundtligt og skriftligt

  • Du har gerne erfaring med BIM og/eller beskrivelser

  • Du er velbevandret I de gængse programmer herunder Revit

Om du er konstruktør, arkitekt (eller begge dele) betyder ikke det store. Men vi lægger stor vægt på, at du er samarbejdsorienteret og bidrager til tegnestuens positive og uformelle arbejdsmiljø.

Om os

Opgaverne hos WE spænder bredt og da vi samtidigt er en mindre tegnestue, vil du opleve at to dage aldrig er ens og at du ikke altid vil kunne planlægge din uge på forhånd. Lige pt arbejder vi bl.a. på udviklingsplanen for Jernbanebyen i samarbejde med Snøhetta, konkurrencen om Rødovre Rådhus i samarbejde med LINK arkitekter, ARC’s nye faciliteter for affaldsindsamling i Valby, transformation af Svinninge Skole til et alsidigt børnehus med integreret daginstitution for bare at nævne nogle få opgaver.

Vi kan tilbyde dig en inspirerende og afvekslende arbejdsplads med fladt hierarki og en uformel omgangstone. Hvor den kreative proces er i højsædet og hvor vi vægter et godt socialt sammenhold. Du vil få nogle passionerede og sjove kollegaer, der alle brænder for at skabe nytænkende og idealistisk arkitektur. Du vil opleve af at få stor opbakning og tillid fra dine kollegaer og blive anerkendt og værdsat for din erfaring. Du vil få rig mulighed for selv at præge din udvikling og påvirke graden af ansvar på tegnestuen. Forudsat at du er den rette kandidat, vil du evt. på sigt komme til at indgå som en del af tegnestuens ledelse.

____________________

Hvis ovenstående lyder som dig, så send en ansøgning vedhæftet dit CV og Porte folio til WORK@we-a.dk. Mærk ansøgningen “Ansøgning som projekteringsleder - April 2021”

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte enten Partner Julie Schmidt-Nielsen tlf: 22942206 eller Office Manager Sofie Brincker: 51727075 for en snak.

Samtaler afholdes løbende og stillingen betrædes hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

WE Architecture