WE ARE HIRING

 
 
 

WE are looking for danish speaking, experienced design or constructing architects. Be a part of a young, dynamic office in growth and create original architecture focusing on quality.

WE Architecture søger erfarne projekterende arkitekter eller konstruktører
WE Architecture er i tiltagende vækst og står nu overfor at skulle projektere en række spændende opgaver. Derfor søger vi dygtige arkitekter eller konstruktører med erfaring indenfor projektering.

WE Architecture er på få år gået fra at være en upcoming tegnestue, til at være en tegnestue med en stabilt tilgang af opgaver. Vores projekter spænder bredt fra design af interiør, over bygningsarkitektur og urbant design, til udvikling af koncepter og visionære ideer med særlig erfaring indenfor bolig- og kulturbyggeri. Vi arbejder både i ind- og udland, og sidder lige nu og projekterer alt fra kulturbyggeri til bæredygtige, allergivenlige boliger. Tegnestuen har en flad organisationsstruktur, der indbyder til intern dialog, sparring og generel åbenhed. Du kommer til at arbejde i teams bestående af både dan¬ske og udenlandske arkitekter med en fælles passion for at skabe nytænkende og idealistisk arkitektur.


Vi søger arkitekter og bygningskonstruktører med:

• Relevant uddannelse, enten som arkitekt eller bygningskonstruktør.
• Solid erfaring med projektering i Revit og AutoCAD.
• Erfaring med BIM magement, i så fald du er konstruktør.
• Lyst til at arbejde selvstændigt med sagsgangen i projekteringsfasen, men også samarbejde i unge, kreative teams.

Ansøgnings frisk: snarest

Send din ansøgning i PDF format til work@we-a.dk. Ansøgningsbrevet bedes begrænset til én A4 side og den samlede ansøgning til max 10 MB. Vi læser løbende ansøgningerne igennem og modtager derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte tegnestuen på tlf: 35379335. 

Glæder os til at høre fra dig!

 
WE ARE HIRING.jpg