WE har travlt og søger en bygningskonstruktør til vores tegnestue

Untitled-1.jpg

Hos WE har vi - trods Corona og midlertidige hjemmearbejdspladser - heldigvis travlt med en masse nye projekter. De tæller bl.a. et nyt Neurorehabiliteringscenter for Slagelse Kommune, op til 20.000 m2 almene boliger for Domea i Vinge, vores første landskabsprojekt til de prisbelønnende ungdomsboliger på Bavnehøj Allé, opførelsen af 47 almene boliger for Bo-Vest, et grønt bofællesskab i en ny super karré i Hvidovre og meget, meget mere.

Vi søger derfor mindst én ny bygningskonstruktør (eller alternativt projekterende arkitekt) til tegnestuen med ansættelse snarest muligt. Du kommer til at indgå i et kompakt og uformelt team af unge, ambitiøse arkitekter og konstruktører, der alle brænder for at skabe nytænkende og idealistisk arkitektur. Vi er en multietnisk tegnestue og du skal derfor forvente, at skulle samarbejde med både danske og udenlandske kollegaer.

Om dig:

  • Du er uddannet bygningskonstruktør eller alternativt, arkitekt med erfaring og interesse for projektering eller diplom ingeniør

  • Du er ekspert i Revit (gerne superbruger)

  • Du formulerer dig sikkert på dansk (både i skrift og tale)

  • Du har erfaring med og lyst til at tage ansvar for BIM og/eller IKT

Derudover vil det være værdsat, hvis du har:

  • Kendskab til AutoCad og/eller Rhino

  • Erfaring med træbyggerier (evt. CLT)

  • Kendskab til bæredygtigt byggeri, som fx DGNB certificering, LCA og lig.

Hvis det lyder som dig, så send en kort ansøgning og dit CV til WORK@we-a.dk. Mærk ansøgningen “Ansøgningen som konstruktør - Marts/April 2020” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende og alt efter hvad omstændighederne tillader evt. på Skype/Zoom/Teams el. lign.

Vi glæder os til at høre fra dig.

WE Architecture