WE søger en projekterende arkitekt

homepage.jpg

WE architecture er en ung og idérig tegnestue, der igennem en årrække har oplevet stabil vækst i vores opgaveindtag som følge af, at vi bl.a. holder rammeaftaler for de almene boligorganisationer Domea.dk, KAB og Boligselskabet Sjælland. Samtidigt vinder vi indpas som total- og hovedrådgiver for både offentlige og private bygherre. Vi søger derfor nu en projekterende arkitekt med ansættelse snarest muligt.

Vi kan tilbyde dig en inspirerende og afvekslende arbejdsplads med fladt hiearaki og en uformel omgangstone. Hvor den kreative proces er i højsædet og hvor vi vægter et godt socialt sammenhold. Du vil komme til at indgå i et kompakt og uformelt team af unge, ambitiøse arkitekter og konstruktører, der alle brænder for at skabe nytænkende og idealistisk arkitektur.  Du får mulighed for selv at præge din udvikling og påvirke graden af ansvar, mens du arbejder alsidigt med afvekslende opgaver indenfor bl.a. nybyggeri af bolig-, kultur-, uddannelses- og sundhedsbyggerier. Opgaverne kommer derfor til at spænde bredt - lige fra helhedsplaner for almene boligorganisationer til komplekse offentlige byggerier for kommuner eller eksklusive boliger for private bygherre og meget, meget mere.

Om dig:

  • Du er enten uddannet bygningskonstruktør og arkitekt (gerne nyuddannet)

  • Eller uddannet arkitekt med min. 2 års erfaring fra projektering gennem alle faser inkl. hovedprojekt

  • Du er selvstændig, ansvarlig og serviceminded

  • Du kan varetage kommunikationen med samarbejdspartnere og kunder på dansk (både i skrift og tale)

  • Kendskab til Revit og/eller Rhino er en fordel, men ikke noget krav.

Hvis det lyder som dig, så send en kort ansøgning vedhæftet dit CV og Porte folio til WORK@we-a.dk. Mærk ansøgningen “Ansøgningen som projekterende arkitekt - April 2020”

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten Partner Julie Schmidt-Nielsen tlf: 2294 2206 eller Kommunikationsansvarlig Sofie Brincker: 3149 6009.

Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

WE Architecture